MÅLERI

* INVÄNDIGT MÅLERI

TAPETSERING, TRAPPOR, SPALJÈ ,GOLV ,LUCKOR

* UTVÄNDIGT MÅLERI

PLÅTTAK, BETONGTAK, PAPPTAK, FASAD, FODER, KNUTAR,

PLÅTTAK, PLÅTFASAD, STÅLKONSTRUKTION, ROSTSKYDD OCH CISTERNER,

TIKKURILA BioRid – mögelskydd*

 

BioRid är en vattenbaserad funktionsfärg som eliminerar fukt och håller ytan torr. Det effektiva mögelskyddet baseras på fysiska processer som sker i mikroporerna. Vid kondensbildning hålls vattnet tillfälligt på plats i beläggningen och försvinner som ånga när temperaturen stiger över daggpunkten. Den unika strukturen med mikroporer gör att avdunstningen går betydligt fortare än på ett obehandlat underlag. En kvadratmeter BioRid med 1 mm skikttjocklek har faktiskt en 12 000 gånger större relativ yta, vilket motsvarar ungefär två fotbollsplaner. Därför avdunstar vattnet mycket fortare och den behandlade ytan håller sig torr och ren.

 

.

FÖNSTER, LISTER, TAK VÄGG, DÖRRAR, KARMAR

VINDSKIVOR OCH TAKFOT FÖNSTER , GRUND OCH STAKET

TIKKURILA

GrafoTherm – kondensskydd

 

Det är enkelt att förebygga kondensproblem med nya Tikkurila GrafoTherm kondensskydd. GrafoTherm absorberar kondensvattnet, fördelar det över ytan och förhindrar att vattendroppar bildas. När kondenseringen upphör försvinner snabbt fukten i form av ånga.

TIKKURILA Acoustics – ljuddämpande färg

 

Acoustics är en vattenbaserad, ljuddämpande färg. Den ljuddämpande effekten baseras i likhet med de övriga DryTech-produkterna på de fysiska egenskaperna med microporer.

 

 

 

 

Besök gärna Tikkurillas hemsida för mer information om produkterna

svensk Måleriteknik

78563 sifferbo

 

Innehar F-skatt

Tel:0241-644588

E-mail: info@svematek.se